9. kesäkuuta 2010

Keittiön suunnittelua ja puiden karsimista

Keittiökaupoilla on juostu oikein urakalla, jännä miten joskus aiemmin keittiön suunnitteleminen tuntui kivalta ja jännältä ja nyt jotenkin raskaalta... Varmaan johtuu siitä että tämän hetkisessä keittiön paikassa ei ole yhtään mitään ja vaihtoehtoja sen toteuttamiseen taitaa olla ainakin miljoona. Onneksi on päteviä ammattilaisia jotka pystyy asiassa auttamaan ja eikös valkoinen ole aina ookoo, ei kai siihen kyllästy? Vai kyllästyykö? Kyllä siitä silti hieno tulee, alkukankeuden jälkeen luulen että tulee sellainen keittiö jossa on kaikki yksityiskohdat mietitty.

Arboristit Entti Oy:stä kävi tänään kattelemassa puita ja saatiin kaatolistalle 11 kuusta, yksi lehmus ja kolmihaarainen koivu jotka tulisi kaataa. Taitaa tulla aika paljon lisää auringonpaistetta tontille kun tuo määrä puita saadaan karsittua ja sen lisäksi takka ja saunapuita varmaan 10 vuodeksi... Enttiläiset olivat innoissaan meidän taikametsästä joka saunan takana rehottaa luonnon tilassa (n1000m2), kaatuneita lahopuita, pähkinäpensaita, sinivuokkoja ja täynnä kieloja, sinne vois vaikka tehdä luontopolun, ja lapsille salaisen puumajan.Tässä muutama kuva miten purku on edistynyt.


Tässä oli ennen vessa/sauna/vaatekaapit. Tilalle taitaa tulla vessa ja kodinhoitohuone, vaatekaapit ehkä kannattaa avata takana näkyvään makuuhuoneeseen.


Muutama rappunen ylös meidän makkariin, muovimaton alta paljastui onneksi samaa lautaa kun olohuoneessa ja hallissa.


Hallissa näyttää nyt tältä.


Näkymä olohuoneesta halliin päin.

1 kommentti:

  1. Oi oi, vessa alkaa muodostumaan, mitähän tuon vanhan betonikakun alta vielä löytyy kun se piikataan auki...?
    Ehkä se vanha vaaleansininen amme...;)

    VastaaPoista